Tuesday, March 8, 2011

mood : happily ever after



assalamualaikum..selamat hari wanita untuk readers kaum hawa..follower pun dah ada 59 orang..thanks

gua happy neh..meh meh siapa duk shah alam tu jom gua belanja roti cokelat..hahaha..mood gua happy sebab hehehehehe malu la nak cakap..harini sempena hari wanita gua telah luahkan isi hati gua kat seorang perempuan ni..haaa dalam taman ada bunga ni,..ingat playground je ke..walaupun bunga plastik tapi gua tak kesah la kan

sebenarnya gua takut,tapi gua selamba je, ingatkan dah kene reject shop tapi positif gak la..nanti kalau simpan dalam hati lama2 boleh sasau..walaupun belum ada apa2 hubungan..tapi kami memang rapat..sebelum ni gua takde tegur sangat.tapi dah lama kenal cuma jarang tegur...

sekarang kami masih teman rapat macam biasa lagi, dia pun tak nak terburu2..so gua respect decision dia..lagi2 dia nak sambung study,so kena la support..

dah dah gua dah nak balik..choww sinn chiii..sayang readers gua darab dua puluh lima bulan lapan tahun sembilan belas lapan puluh enam..hahahaha

2 comments:

A.s.t.i.n.a said...

duk shah alam ker? sila gi buzz hornet cc.. petang dorang ade jual kepak ayam madu sedap depan kayu nasi kandar tu... dappp siyes.. Cakap Astina suh pegi.. heh..

Naddia said...

oooo..skrg da pndai berjiwang!

(bajek cam da lame kenal ko)