Friday, February 18, 2011

truth is,i miss you..



hahahahahhaaha..belum2 dah kene gelak..assalamualaikum penonton yg setia..hehe..the truth,i miss you,itulah tajuk wawancara untuk hari ni..hari ni ada tetamu khas yg di undang untuk menjawab beberapa soalan yg tak masuk akal..di persilakan Yg berbahagia Dato Tun Prof Madya Doktor Seri Kembangan Mohd Fikri Bin Mohd Razali..

t.s : harini ada soalan panas nak tanya kepada dato
dato : ok ok
t.s : segan pulak nak tanya
dato : nak tanya ke tak ni,saya balik kalau tak nak tanya
t.s : betulkah header kat atas dato tujukan kepada seseorang??
dato : header??apa tu?..heading saya tau la..tanduk bola
t.s : (dalam hati rupanya bengap jugak dato ni,pangkat je banyak..ilmu tara)
header tu dato tulisan yg dato letak kat atas ni haa..
dato : ooo itu header rupanya..ok ok..memang saya tujukan kepada seseorang..
kenapa??
t.s : siapakah gerangan tuan yg dato maksudkan itu?
dato : gerangannya...hurm gerangannya?
t.s : takpalah kalau dato keberatan nak bagitahu
dato : okla saya bagitahu..header tu saya tujukan khas untuk isteri saya.
t.s : so maknanya dato dah kawin la yer
dato : bila masa pulak saya kawin..tu untuk future wife saya la..

di sebabkan beberapa masalah rancangan ini di batalkan..kuang kuang kuang..

cendollll..hahaha ada yg bertanya header tu untuk sape..takde untuk sapa2 punn..uuunttukk mak saya (eh eh arini takde gua lu gua lu)..girlfriend or special girlfriend takde lagi la..saje jelah letak..nice one kan?..

choww sinn chiii..adios amingos..kepuk kepuk kepak..bunyi orang kawin..haha

terengganu here i come!!!!..kepok lekorr serrrr

6 comments:

a n a . i z z t y said...

=.="

dah xde keja ek??..haahahah....

fikri razali said...

^_^

ade keje tp xbuat..so xde keje..hehehe

.::cintabungablogspot::. said...

thanx follow, follow kamo kembali... silakan amek award n display to sidebar. tq ^^

MiaDiera said...

hahaha kelakar,ulang bace banyak kali kot:)

fikri razali said...

cinta dh follow..tq

fikri razali said...

mia dato tu mmg kelakar pn :D