Sunday, March 6, 2011

topup

assalamualaikum..sorry wiken ni gua lebih banyak merehatkan minda yang serabut..topik topup tu gua saja je..gua dah dekat sebulan lebih tak topup..hanpon pun takde bateri wiken ni..esok kat opis baru nak charging..
hahaha nampak sangat tak guna..takde gf biasa laa...

dulu ada gak gua topup sampai gua check ade dekat rm90 lebih..tapi tak guna..last sekali gua tak tahu siapa y habiskan..

haa ni cerita hot..petang tadi lepas balik berbola dekat ukm ada la sebuah kereta neo awek y bawak..hot gak la..time abang gua potong kereta dia gua pandang la dia dan dia pun pandang gua..bertentang mata la konon2nya..gua buat2 la macho walaupun gua tahu gua hancurr..

lepas tu awek tadi potong balik kereta gua..potong sebelah kiri pulak tu..tau la gua duk sebelah penumpang..nak usha gua agaknya..hahahaha..tapi sampai traffic light.so sebelah2 kereta..tapi hurmm awek tu merokok..

fail!!!..

choww sinn chii..
gua sayang pembaca gua darab enam tambah empat..
have a good day readers sekelian..

5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

kan? naperlah ramai sgt smoking skg ni..

fikri razali said...

enthla astina..muka dh lawa hehe

Shahafiza said...

xpe lah yie... slow2 cari hok molek dehh..... biar sejuk jer mata memandang :D

Isteri Yang Comel said...

cam trend dah skang gurl merokok, banyak gak IEB nampak....

Naddia said...

kalo die bershisha mase drive lg stylo kn