Friday, March 4, 2011

entri merepek : email


hah ni entri merepek dari gua..tapi takdelah merepek sangat pun..cerita dia camni,hari-hari check email..banyaknya email dari afrika..orang kata kalau email tak kenal terus delete..gua delete la..tapi gua tengok gak nama.mane tau beyonce ajak gua duet dengan dia ke usher ajak pergi party ke..hehe

harini dapat email dari hotel pan pasific dari vancouver canada..lupa gua belum bayar masa menginap kat sana honey moon..kekekeke..rasanya tak pernah gua apply job situ..ish ish..

tapi yang lagi merepek tiap tiap hari dapat message dari justin bieber..bukan apa dia suruh download lagu dia kat channelX celcom..hahahahahhaha...tau la lu dah rembat awek gua si selena gomez..tapi tak payah la suruh download lagu hang..

harini gua saja buat bos panas..mane tak nya..datang2 opis terus buka notebook..beg pun masih kat badan..kaki pulak sedap sedap letak kat kerusi sebelah..mesti bos kata ewah ewahh ingat boleh jadi menantu bos ke gua buat style camtu.. hahahaha..maaf bos yer..

choww sinn chii

3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

haa takpe2 bos maafkan.. bos Astina kan baik.. buatlah ape2 yang fikri suke.. salam kat justin

rebecca melessa said...

ye...sama le kite dapat mesej pelik2 dari obersae.femes betul kite kan??hahah..

Naddia said...

selena gomez dgn aku tak byk sgt beze..cume die kafir. aku Islam..