Tuesday, February 22, 2011

baik bos!!!



hahaha dah terlebih makan cendol ke apa arini post sampai 2 kali..dahla dekat opis pulak..relax relax gua masih pekerja yang komitmen..hehe..baikk boss!!..tula sape suruh pergi posting tengah boring..sekarang amikk luuu..amikkk!!!..sebelum lunch gua telah di panggil masuk bilik..apa lagi kena marah laaa..gurau jep..kene soal siasat,kat board meetim bos telah tulis nama,no telefon dan tarikh time trainning gua dekat planning,kaler merah pulak tu marker..geramm bebennorrr yer bos..rasa rasa bos gua ada link blog gua..abisslaa lu..esok pagi pagi datang lapor diri kat planning 1 shah alam..hah baru je rasa nak monteng..kansel kansel..

" mohd fikri bin mohd razali (kolej telekom)"
11-2 ~ 11-3 (planning 1)
019-228018*

gua mula tak tentu hala lepas tu,tapi sebenarnya takde la sampai takut..hahaha okla bos dah mula bagi kerja..dulu pandang pun tak,sekarang dah main jeling jeling,senyum senyum dengan gua.. : )
okla nak pergi ambik hati bos jap..mane tau esok dapat mekdi free ke..

choww sinn chhiii

3 comments:

Heidi Shafiq said...

wahh.. bgus la makin rapat ngn bos.. :)

fikri razali said...

bodek bos mmg!!..nk mkn pree ^^

Rozuan Ismail said...

ada no fon la..nak kacau boleh?hehe