Friday, March 4, 2011

minggu terakhir...



assalamualaikum..any idea??nothing..hurm minggu ni last gua kat planning neh..so so so boring..macam tak praktikal jer..gua risau mesti rekod buruk gua dapat nanti..

kenapa la gua dapat kat department shah alam.almost staff nya hurmm nak kata sombong pun gua tak tahu..ada yang ok..tapi kebanyakanya nak senyum pun susah..ke senyuman gua ni tak nampak ihklas.neh gua lagi risau report harian gua,tunggang langgang terbalik terbukang..adoiii..kalau la gua dapat dengan cik zulhelmy kan bagus..sporting sangat.depatment dieorang memang terbaikk..

lagi2 budak praktikal yang lain..where is your RESPECT..dahla umur baru masuk 20..mintak tolong pun marah kita balik..nasib baik gua ni jenis penyabar..gua senyum je kat die balik walaupun hati panas..tak nak tolong jangan la marah2..dengan budak praktikal perempuan lain..pergghh baiknya anak siapa la ni..tau la nak pikat dia..

sabar sabar mohd fikri..

mintak2 la deparment implement nanti lebih seronok..dah lupa gua sayang pembaca gua darab dua puluh empat point dua bahagi enam ribu..hahaha cepat amik calcu..

choww sinn chii..

15 comments:

Ujang9897 said...

=)

A.s.t.i.n.a said...

Muhd Fikri.. sakittt wooo bca tulisan putih tu.. mencabar kemataan ini..

fikri razali said...

wokey astina

Shahafiza said...

hehehehe... itu lah, kalu buleh dkat HQ kawe ajar demo hebat2 hehe

fikri razali said...

shafiza hq mane?

Shahafiza said...

sha HQ dkat bangsar la :D

fikri razali said...

ooo..knl ke ni?

Shahafiza said...

supo xknal pulok fikri nih... sha gewe hairee lah

fikri razali said...

aiyaaa..mana dpt nehhh

fyna said...

sbr e...






jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Shahafiza said...

hahahaha.... rajim g blog org lain... suke bace di kala kelapangan huhuhu

fikri razali said...

ok fyna tq

fikri razali said...

hh mano buleh trjumpa nehhh..berigakk dohss

Shahafiza said...

hehehehe... hokey2

fikri razali said...

malu2 ^^